Nagy Krisztina
Nagy Krisztina
a MandoFinance Payroll csoportvezetője

Társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadóként fő feladata a vállalat kifizetőhelyet működtető partnereinek teljes körű tb és bérügyi feladatainak ellátása, személyügyi nyilvántartásának vezetése, a nem kifizetőhelyet működtető partnerek esetében pedig a teljes körű bérügyintézés.

Szakmai vezetőként a felügyelete alá tartozó munkavállalók napi munkájának vezetése, beosztása, ellenőrzése és értékelése is a mindennapi munkája része. Ezenkívül szakértői támogatást biztosít adózási kérdésekben mind a kollégák, mind a partnerek részére munkajog, tb, szja, egészségbiztosítás, illetve minden egyéb, munkavállaláshoz és magánszemélyekhez kapcsolódó törvények és kormányrendeletek kapcsán magyar és külföldi munkavállalók foglalkoztatása esetén.

Munkaköréhez tartozik továbbá a belső HR, a beléptetési és egyéb folyamatok kísérése, elvégzése is.

Nyitott személyiségének köszönhetően könnyen teremt kapcsolatot az ügyfelekkel, és professzionális (nem kizárólag) szakmai támogatást tud nyújtani mind a partnerek, mind a kollégák számára.

Rendszerszintű gondolkodásának hála egy adott kérdéskör összes aspektusát minden oldalról képes megvizsgálni, így részletes útmutatást tud nyújtani a hozzá fordulóknak. Ennek a tulajdonságának köszönhetően bonyolult, komplex feladatokat is képes megfelelő határidőn belül megoldani.