Terdik-Gyulai Luca
Terdik-Gyulai Luca
a MandoFinance számviteli csoportvezetője

Okleveles közgazdász (pénzügy és számvitel), vállalkozási mérlegképes könyvelő, okleveles gazdaságvédelmi szakértő (NKE).

Feladatai közé tartozik az ügyfelek teljes körű könyvelési feladatainak ellátása és adóügyeik intézése, beleértve a tanácsadást és az adóhatóságokkal történő kapcsolattartást is. Külföldi tulajdonú és vezetésű kis- és középvállalkozásokkal dolgozik együtt. Partnereinek szívesen adja át tudását, magyarázza el a szakterületéhez tartozó magyar szabályokat.

Több évig dolgozott gazdaságvédelmi területen, erősségei közé tartozik a jogszabály-értelmezés, a hatékony együttműködési stratégiák kialakítása, valamint gyorsan átlátja a logikai összefüggéseket.

Alapvető elve, hogy a tudás érték, illetve mind egyéni szinten, mind a munkafolyamatok hatékony szervezésében folyamatosan keresni kell a fejlődési, fejlesztési lehetőségeket. Egy cég életében a számviteli és adózással kapcsolatos feladatok a külső szemek számára gyakran láthatatlan háttérmunkát jelentenek, de ha ezen területek nem működnek megfelelően, akkor annak a cég hatékonysága látja kárát. Így egy könyvelőnek - a többi területtel együttműködve - ezt a biztonságot kell adnia ügyfeleinek.